sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Frankien tulopäivä 3v + siskoni ja minun MH-ja EA-nukket kuva + ostanko Pullipin..?

Hellurei!

Eli eilen oli Frankien ja Watzitin tulopäivä. :) Ja myös siskoni Draculauran ja sen lemmikin Vaippavauan. Lukekaa tarkemmin päivästä siskoni blogista.

Tässä kuvia!

 Vaippavauva(siskoni) ja Watzit.
 Yhteis kuva! :3
Draculaura ei ole minun.


 Laitoin Frankielle aamulla jo nutturan. :3 Watzit. :D
 Watzit painaa aika paljon enemmän kun Vaippavauva...O.o

Frankie ja Watzit. :))

Sitten kauan sitten otettu kuva minun ja siskoni kaikista MH-ja EA-nukeista:


Oletteko nähneet uudet MH-nuket? Kurkkikaa Monsta High Nuket! Ne ovat iiiiiiiiiiiiiihania! En tiedä aijonko ostaa Pullipin....?

 
Tämä on ehton lempparini niistä! ♥

  

 
Ensimmäistä kertaa minusta joku Spectra on hieno. O.o

Terveisin Apple Hatter

16 kommenttia:

 1. Paljon onnea Frankielle ja Watzitille! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon! Mä saan ehkä enskuussa pullipin! Musta kannattaa ostaa:) Jotkuthan maksaa vaa jotai 50€ ;) (jos hinnasta riippuu ja onhan ne ihania ;D) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ♥♥
   Kiva :) Niin olen vähän miettinyt..että luultavasti ostan sen jossain vaiheessa kun on rahaa :D

   Poista
 3. Minusta sinun ei kannattaisi hankkia Pullip -nukkea, jos et ole varma haluatko sellaisen todella. Pullipit kumminkin ovat herkkiä ja kalliita (normaali hinta on se 100e, harvemmin löytää 50 euroon mistään) keräilynukkeja, joista pitää pitää eri tavalla huolta kuin Monster High -nukeista (mitkä tuntuvat kestävän mitä vain). Ja näistä tosiasioista johtuen Pullip -nukkejen valmistaja on antanut nukeille ikärajaksi 15-vuotta. Ja nukke ei vaadi pelkästään hellempää kohtelua ja huolenpitoa kuin monsterit, vaan sinun pitää olla valmis hakemaan tietoa (paljon tietoa) Pullip -nukeista. Jotta osaisit sitten kohdella nukkea oikein.

  Jos päädyt mietinnöissäsi siihen lopputulokseen, että kyllä se Pullip on saatava. Niin suosittelisin sinua mieluummin aloittamaan Littleistä kuin "täysikasvuisista" Pullipeista. Näin pääsisit kokeilemaan halvemmalla, että osaatko todella pitää huolta ja onko se sinun juttusi.

  Lyhyesti tiivistettynä vinkkini tähän asiaan on: harkitse tarkkaan ja hanki tietoa Pullip -nukeista, ennen oman nuken hankkimista. Nukkea ei kannata hankkia sillä perusteella, että kun muillakin bloggaajilla on.

  Ja onnea uudesta Frankiesta c: !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja siskoni Apple Hatter olemme etsineet runsaasti tietoa Pullipeista, ja tiedämme niiden olevan herkkiä ja arvokkaita. Kohtelisimme niitä hellästi, varoen ja tarkasti. Emme hankkisi niitä siksi, että toisillakin on, vaan siksi, että ne ovat todella suloisia ja yksityiskohtaisia, sekä arvokkaita. Silmämekanismi on todella jännä. :3 Emme ennen pitäneet Pullipeista, mutta yhtäkkiä minulle kolahti, että ovathan ne sittenkin suloisia! Sitten sisko rupesi myös pitämään niistä. ^^

   Ja tuota, tuo Frankie ei ole uusi. Se on kolme vuotta täyttävä Apple Hatterin ensimmäinen Monster High -nukke. Mutta ei se mitään, ehket huomannut otsikossa tuota "Frankien tulopäivä 3-v" -juttua. Voihan sen käsittää niinkin, että tulopäivä tarkoittaa, että Frankie TULI tuolloin. :D Mutta me vain nimitämme sitä päivää, jona nukke tuli esim. vuosi sitten, tulopäiväksi. Sama periaate syntymä -> syntymäpäivä, ja tulo -> tulopäivä. :D

   Ja tosiaan, olemme vain ruvenneet miettimään sitä asiaa, että onko Pullip hintansa arvoinen. Itse tilaisin Mollamaniasta, jolloin se maksaisi vähintään (useimmiten) sen 146,20€. Kun Pullipin hintaa vertaa esim. Monster High -nukkeihin, huomaa, että samalla hinnalla saa upean yksityiskohtaisia nukkeja 4-5 kpl. O_o Ne myös kestävät paremmin, ainakin stock-kehonsa puolesta. Mutta ymmärrän kyllä, että ovathan keräilynuket ja monsterit aivan eri luokkaa. Olemmekin ruvenneet pohtimaan, että sopivatko kunnon keräilynuket meille? Me kun olemme sekä nukeilla leikkiviä, että niitä keräileviä ihmisiä. :) Itse en ole vielä päättänyt varmuudella, mutta sisko taitaa hankkia Pullipin vasta vanhempana, kun hänellä on rahaa enemmän. Minä olin suunnitellut hankkivani sen ensivuonna, sillä sain yllättävän summan rahaa rippilahjana. Mutta olen pohtinut, että ostaisinko sen vasta myöhemmin.

   Emme ole niin lapsellisia kuitenkaan, ettemme osaisi käsitellä Pullipeita. Me pidämme esim. monstereistakin todella hyvää huolta. Olemme vain lapsenmielisiä ihmisiä, ja uskon, että kaikki nukkeilijat ovat. ;) Eihän sitä muuten hankittaisi nukkeja ollenkaan! ^^

   Pahoittelen pitkää romaanivastausta, mutta kommenttisi oli niin kiintoisa, että oli pakko vastata. C: Kiitos tästä siskonikin puolesta (hän on tällä hetkellä reissussa). :)

   Poista
  2. Itsekkään en aluksi pitänyt pullipeista xD Mutta huomasin löytäväni itseni yhä useammin etsimässä niistä tietoa ja kuvia, eli joku niissä kuitenkin kolahti :)

   Kuten Alien sanoikin jo, niin kannattaa olla asiasta varma ja lukea mahdollisimman paljon pullipeista ennen kun sellaisen hankkii(niinkun olettekin jo tehneet), itse vain tutkiskelin netistä niitä noin vuoden ennen esikoistani.

   Littlen hankkimista ekaksi nukeksi en suosittele, jos täysikokoinen pullip on se mika oikeasti kiinnostaa. Muuten voi käydä niin, että jos ei littlestä tykkää ollenkaan, ajattelee ettei se pullipkaan sitten varmaan ole kiva.

   Ja sitten vielä jos päätät hankkia pullipin, niin suosittelen hankkimaan sille samalla obitsun. Itse ajattelin pärjääväni stock keholla hamaan loppuun asti, mutta poseeraukset ovat sillä vaan niin tönkköjä. Rakastuin Nanakoon uudelleen ja enemmän kun hän sai obitsunsa^^

   TLDR
   Sama kuin Alien, muuta älä osta littleä jos olet haaveillut täysikokoisesta.

   Poista
  3. Hyvä, että mietitte tarkasti että onko Pullip todella se teidän nukkenne :) ! Se on todella hyvä, kun Pullip -nukeilla on hintaa kumminkin huomattavasti enemmän (kuten itse sanoit samalla hinnalla saa noin. 4-5 kpl muita nukkeja). Välillä näkee sitä että päätetään liian hätäisesti Pullip -nuken hankinnasta, kohdellaan kaltoin ja myydään sitten vuoden sisään pois, se on surullista. Siksi kannattaakin harkita todella ja hakea tietoa liittyen Pullip -nukkeihin, mitä kuulemma olette tehneetkin jo :) Jatkakaa samaanmalliin c; !

   Olen kyllä Cybrin kanssa erimieltä tuosta Little -asiasta. Mielestäni Little sopii hyvin nuoremmalle nukkeharrastajalle aloitusnukeksi Pullip -nukkejen suhteen, etenkin jos on hiukan epävarma asiasta. Vielä en ole kertaakaan törmännyt sellaiseen tapaukseen, että olisi ruvettu pitämään vähemmän Pullip -nukeista Littlen hankinnan jälkeen. Mutta sitä en sano että se olisi mahdotonta.
   Vielä parempi tapa tutustua Pullip -perheen nukkeihin kuin Little, on mennä nukkemiitteihin ja päästä näkemään Pullip -nukkeja livenä :)

   Poista
  4. Tuota noin pitkiä kommenteja..mistäs aloittaisin? Vaikka siitä, ett'ä minä ja siskoni olemme todella etsineet tietoa Pullipeista ja tiedämme niistä kaiken tarpeellisen! Tiedän, että Pullip on keräily nukke ja että sitä ei voi käsitellä samalla tavalla kun MH-nukkeja. Ja Alien, kommenttisi perusteella luulet, että olen liian nuori käsittelemään tai ostamaan Pullippia! :( Kyllä minä sitä osaisin käsitellä, ei se siitä ole kiinni.

   Ja minä en aijo ostaa Little Pullip-nukkea, se on varmaa. Minä olen päättänyt joko, että ostan Pulipin vanhempana tai että minä ostan sen kun on rahaa!

   Kiitos pitkistä kommenteista. ♥

   Poista
  5. Tarkoitukseni ei ollut sanoa ettetkö sinä välttämättä osaisi käsitellä nukkea oikein, vaan kommenttini tarkoituksena oli saada miettimään nuken hankintaa tarkkaan :) Etenkin, kun vaikutit tekstissäsi hyvin epävarmalta nuken hankinnan suhteen.

   Ikä on loppujen lopuksi vain numero, joka ei määritä ihmisen henkistä tasoa. Mutta se on suuntaa antava, siksi Pullip -nukkejen valmistaja on arvioinnut 15-vuotiaiden olevan tarpeeksi kypsiä Pullipeille (näin ei tosin aina ole).

   Ja tietoa ei voi koskaan hankkia liikaa ;D

   Poista
  6. Täällä on nyt niin paljon asiaa, että vaikea päättää mitä vastaisi. :D Mutta ei se mitään, pitkät kommentit ovat parhaita. On kyllä totta, että nukkien kaltoinkohtelu on todella ikävää. ;_; Kyllä sisko miettii tarkkaan Pullipin hankintaa, kuten minäkin mietin. :) Mutta tein päätökseni, sillä olen kuullut viimepäivien aikana monta eri kantaa. Lopulta nämä seikat saivat minut päättämään: Pullip kruunaisi kokoelmani, se on todella arvokas, se on suloinen, sen kanssa voisi puuhata kaikkea kivaa (esim. kuvata sitä, teen sille tarinaa) ja se loisi mahdollisuutta uusiin asioihin (uudet tuttavuudet, uusi blogi yms.). Ja juuri näiden asioiden vuoksi Pullip on mielestäni hintansa väärti! :3
   Kiitos vielä teille kummallekin, Cybri ja Alien, mielenkiintoisista kommenteistanne! ^^ Ne ovat olleet osana minunkin päätökseni tekoa.
   T: Meiko - Star (en jaksanut kirjautua sisään :D)

   Poista
 4. Kannattaa ostaa pullip! :3 Ne ovat arvokkaita ja ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ppätin ostaa vanhempana. :3 Välillä alkaa vain miettiä.

   Poista
 5. Hei.

  Ei kannata sanoa vain "Ostanko pullipin?"

  Pullip vaatii huolenpitoa ja kokemuksen herkästi rikkimenevistä esineistä. On myös suositeltavaa täyttää ikävaatimukset, jotka on asetettu noin viiteentoista vuoteen.

  Jos kuitenkin uskot olevasi tarpeeksi kypsä pullipin ostoon, niin siitä vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole idiootti. Minä tiedän, että Pullip tarvitse huolenpitoa! Ja sitä paitsi minä osaan käsitellä nukkejani varovaisesti. Noh, en ole viisitoista vuotias, mutta olen nähnyt minua nuorempiakin Pullippien ostajia.
   Olen mielestäni tarpeeksi kypsä ja siksi olen päättänyt, että ostan sen kun minulla on tarpeeksi rahaa ja on se oikea hetki. ^.^

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista